×

Fout

Expected response code 200, got 403 Forbidden

Forbidden

Error 403

Cursus IMC-UK met groepsreis vanaf Bristol

Reisbeschrijving & aanmelding:
Na bevestiging van je aanmelding door de stichting (of IMC-UK) dat je inschrijving is geaccepteerd, boek je zelf je reis bijvoorbeeld bij www.easyJet.com .
Deelnemers aan de groepsreis reizen meestal met easyJet vanaf Schiphol naar Bristol Airport met middagvluchten heen op de startdag en terug op de einddatum VOOR DE VIPASSANACURSUS ZOMER 2015 ZIJN DE VLUCHTEN GEKOZEN:17 juli  Easyjet naar Bristol vertrek Amsterdam 15:35 u  en 27 juli vertrek Bristol 16:25. De reis tussen Bristol Airport en het meditatiecentrum in Heddington (IMC-UK, Splatts House) in aansluiting op de uitgekozen vluchten wordt georganiseerd en bekostigd door de Sayagyi U Ba Khin stichting NU OOK MET KORTING ZIE ONDER. Zijn dit centrum en/of deze traditie nieuw voor je, raadpleeg dan eerst alle overige informatie van deze website i.h.b. over de tiendaagse cursus, de meditatie en de richtlijnen of neem eventueel telefonisch contact op met ons secretariaat.
Voor meer informatie over de locatie van IMC-UK e.d. zie ook www.internationalmeditationcentre.org 
Telefoonnummer van ons secretariaat: 026 - 333 25 54 (Moniek). Het secretariaat is wel eens een poosje dicht. Als je enkele dagen na het versturen van je aanmelding nog geen antwoord hebt gekregen, bel of meld je rechtstreeks aan bij IMC-UK!
Je meldt je bij ons aan door het Engelse aanmeldingsformulier in te vullen. Wij geven de aanmelding dan door aan IMC-UK en checken of de inschrijving acceptabel is. Heb je geen e-mail mogelijkheid, dan kun je het formulier per post sturen (en zo nodig een formulier telefonisch aanvragen). Het postadres is: Sayagyi U Ba Khin Stichting, Centrumlaan 10, 6869 VE Heveadorp. Je inschrijving wordt alleen in behandeling genomen nadat we een ingevuld aanmeldingsformulier van je hebben ontvangen! 
Mocht je problemen ondervinden met het online aanmeldformulier, kun je het ook hieronder downloaden en aan ons secretariaat in Nederland mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Attachments:
Download this file (Eng_course_form_1empty.doc)Eng_course_form_1empty[ ]24 kB

Als de tijd krap wordt kun je je in plaats van bij ons, rechtstreeks bij IMC-UK opgeven.

  1. Heb je een easyJet ticket aangeschaft, laat het ons dan weten en bevestig dan ook dat je met onze bus mee wil reizen.
  2. Het cursusgeld bedraagt 300 euro, echter: de stichting biedt Nederlanders nu een korting aan van 50 euro (of 100 euro voor degenen die nog nooit in IMC-UK geweest zijn). Het bedrag, dus 250 of 200 euro, graag uiterlijk 14 dagen voor cursusbegin overmaken op rekening nr. NL11INGB0000340292, van de Sayagyi U Ba Khin Stichting, o.v.v. Cursus IMC-UK.  (Voor wie de betaalwijze, datum, of hoogte van dit bedrag een probleem is: bel ons secretariaat). 
  3. Uiterlijk drie weken voor vertrek ontvang je nog een brief met gedetailleerde informatie.