Cursusdata

Tiendaagse vipassana-cursus met groepsreis naar IMC-UK:

Er is voor volgend jaar nog geen 10-daagse vipassana-cursus in IMC-UK (in Engeland dus) door ons 'geadopteerd' – d.w.z. met groepsreis vanuit Nederland ingepland - datum. Voorgesteld zijn - voorlopig -  als data 17 t/m 27 juli 2016 en 30 oktober t/m 9 november.

Overigens: er is in dat centrum vrijwel elke maand een vipassana-cursus. Echter, een gratis groepsreis (d.w.z. taxivervoer van Bristol Airport naar het centrum in aansluiting op een bepaalde vlucht) organiseren wij alleen voor de geadopteerde cursussen. Zie ook link Groeiende belangstelling   

Volgende tiendaagse vipassana-cursus in Nederland:

De volgende 10-daagse in Nederland is gepland voor 6 tm 16 febr. 2015 in Een-West. AANMELDINGEN ZIJN WELKOM. OP HET MOMENT GEEN WACHTLIJST VOOR NIEUWE DEELNEMERS. 

Alle cursussen die de stichting organiseert worden zodra daarvoor data zijn vastgesteld op deze webpagina aangekondigd en als de aanmelding start per nieuwsbrief (via automatische e-mail) bekend gemaakt.

Al onze volgende/overige activiteiten worden zodra ze zijn ingepland op deze webpagina en/of de agenda van de website aangekondigd.