Cursusdata

Tiendaagse vipassana-cursus met groepsreis naar IMC-UK:

Data: 17 t/m 27 juli 2015 en 30 oktober t/m 9 november 2015.
Deze 10-daagse vipassana-cursussen vinden in IMC-UK (in Engeland dus) plaats en zijn door ons 'geadopteerd' – d.w.z. daarvoor wordt een groepsreis vanuit Nederland/Bristol Airport ingepland. Voor meer informatie en aanmelding zie Aanmelden IMC-UK adoptiecursus

Overigens: er is in dat centrum vrijwel elke maand een vipassana-cursus. Echter, een gratis groepsreis (d.w.z. taxivervoer van Bristol Airport naar het centrum in aansluiting op een bepaalde vlucht) organiseren wij alleen voor de geadopteerde cursussen. Zie ook link Groeiende belangstelling   

Volgende tiendaagse vipassana-cursus in Nederland:

De volgende 10-daagse in Nederland is gepland voor februari 2016 in Een-West. Op het moment kunt u zich hiervoor nog niet aanmelden. 

Alle cursussen die de stichting organiseert worden zodra daarvoor data zijn vastgesteld op deze webpagina aangekondigd en als de aanmelding start per nieuwsbrief (via automatische e-mail) bekend gemaakt.

Attachments:
Download this file (Nieuwsbrief Sayagyi U Ba Khin stichting.pdf)Laatste nieuwsbrief[ ]456 kB


Data van overige activiteiten

Al onze volgende/overige activiteiten worden zodra ze zijn ingepland op deze webpagina en/of de agenda van de website aangekondigd.