Meditatie op zondag

Meditatiedagen vinden zo mogelijk op de 2de zondag van de maand plaats, van 9 tot 17 uur in Utrecht. Ca. 3-4 weken tevoren wordt in overleg met de meditatieleraar nagegaan of het inplannen lukt, op die zondag of een andere zondag en dan wordt de datum op de website agenda aangekondigd. Tijdens deze dagen gelden dezelfde richtlijnen als voor de tiendaagse cursussen - ook het Edele Stilzwijgen wordt toegepast. Wie niet eerder een volledige 10-daagse cursus bij ons heeft gevolgd, beoefent alleen Anapana. Het dagrooster volgt hetzelfde patroon met aangepaste tijdstippen. Maximaal aantal deelnemers is 16. Onze mogelijkheden zijn zeer beperkt en er is veel belangstelling, daarom is deelname (voorlopig) gebonden aan de volgende voorwaarden:

  • Aanmelding en bevestiging daarvan is noodzakelijk. Reservering van een plaats vóórdat de datum is gecontroleerd en ingepland is niet mogelijk.
  • Deze dagen zijn alleen toegankelijk voor personen die eerder bij ons een meditatiecursus hebben gevolgd, meekomen als hun introducé, of die aan groepsmeditatieavonden hebben deelgenomen.

Check de Agenda (menuknop rechtsboven) voor de eerstvolgende ingeplande datum. En: vol=vol!

Aanmelding bij voorkeur per e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel 0263332554

Een keer per jaar is er in Bennekom een meditatiedag in aansluiting op een cursus boeddhisme; wanneer aanmelding daarvoor mogelijk is dit als item in de agenda te vinden.