Aanmelden voor cursus

Wanneer u zich wilt aanmelden voor de volgende 10-daagse Vipassana cursus in Nederland in januari/februari, leest u dan eerst de pagina Richtlijnen en dagrooster.

Over het algemeen zullen degenen voor wie deze meditatie-traditie betrekkelijk nieuw is, gevraagd worden een meer ontspannen dagrooster te volgen. Hieronder vindt u een aanmeldformulier om te downloaden. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Wij checken of we de inschrijving kunnen accepteren en bevestigen. Het is onze ervaring dat een goede staat van gezondheid van de deelnemers, zowel lichamelijk als geestelijk, bijdraagt aan een goed resultaat van de cursus. Wanneer u daarover wilt overleggen, aarzel dan niet om ons te bellen. Een beschrijving van de reisroute naar de cursusplaats en nadere praktische informatie (zoals bijvoorbeeld een advies welke spullen mee te nemen) zullen wij u 3-4 weken voor cursusbegin toezenden.

Een aanmelding wordt alleen in behandeling genomen na ontvangst van een ingevuld aanmeldformulier ! 
Als u na enkele dagen geen antwoord van ons hebt gekregen, bel !

AANMELDFORMULIER HIER DOWNLOADEN→   WORD format  of   TEKSTBESTAND

Let op: dit formulier geldt alleen voor de Nederlandse tien-daagse Vipassana-cursussen die zijn ingepland en aangekondigd onder Programma.

Voor de cursus in het centrum in Engeland (IMC-UK) met groepsreis vult u het Engelstalige formulier in: APPLY HERE

TIP: Het handigste is het lege formulier in uw PC op het bureaublad op te slaan en het dan in te vullen en opnieuw op te slaan. Het ingevulde formulier stuurt u dan per e-mail aan ons secretariaat in Nederland (secretaris@ubakhin.nl). U kunt het formulier ook afdrukken en per post sturen (en zo nodig een formulier telefonisch aanvragen). Adres: Sayagyi U Ba Khin Stichting, Centrumlaan 10, 6869 VE Heveadorp, T 0263332554.