Meditatie avonden

Op meditatie avonden mediteren wij een uur. Het zijn groepsmeditaties die vrij toegankelijk zijn voor iedereen. Ze vinden geregeld plaats op verschillende locaties. In Amsterdam en in Utrecht is onze regionale leraar meestal daarbij aanwezig. Wie niet eerder bij ons een volledige 10-daagse cursus heeft gevolgd, beoefent dan alleen Anapana. De planning van de meditatieavonden gebeurt aan hand van een kalenderrooster. Het kan gebeuren dat een of meerdere avonden van een maand over worden geslagen; bijv. door vakanties of feestdagen.

Nieuwe deelnemers aan de groepsmeditatie worden verzocht altijd enkele dagen tevoren telefonisch contact op te nemen met het secretariaat  (voor aanmelding, het adres en check op aanwezigheid leraar).

Voor Amsterdam en Utrecht zetten wij ingeplande data – meestal 4-2 weken tevoren – op de website- Agenda (rechts). Check die agenda of bel eventueel kort tevoren: 026 – 333 25 54 of 06 22357578 (secretariaat). Als je je voor een datum hebt aangemeld, krijg je een bericht als die zitting onverwacht toch niet door kan gaan.

Graag ca. een kwartier voor aanvang arriveren (niet later dan 5 min en niet vroeger dan 30 min voor aanvang).

Locaties en rooster

  • Amsterdam*, in principe elke 1e DINSDAG van de maand om 20.00 uur.
  • Utrecht*, in principe elke 3e dinsdag van de maand om 20.00 uur.
  • Heveadorp*, in principe elke 2de woensdag en 4de dinsdag van de maand om 20.00 uur. Heb je belangstelling, stuur een e-mail of bel. Info: 026 – 333 25 54 of 06 22357578 (secretariaat).
  • België (Brussel en Knokke): wie interesse heeft in groepsmeditaties kan hiernaar informeren – voor Brussel ( in Franse taal) bij angeliqueberhault@gmail.com; en voor Knokke bij regine@scheerlinck.be