Programma 2020 aangepast i.v.m. Corona

De zeer strenge protocollen voor groepsverblijven blijven tot 1 september geldig; op de thuis-locaties voor groepsmeditaties is het aanhouden van de 1 1/2 m afstand regel voor groepen niet mogelijk; kwetsbare personen moeten extra voorzichtig zijn enzovoort.
Erg jammer natuurlijk, maar daarom kunnen wij voorlopig geen fysieke bijeenkomsten organiseren; of data daarvoor vastleggen, ook niet voor meditaties op zondag en groepszittingen op avonden.
Maar, we houden alle bestaande opties voor 10-daagse Vipassana-cursussen zo lang mogelijk open.

Bovendien bieden we onze oud-studenten nu de mogelijkheid tot meedoen aan online-videomeditaties – zie AGENDA Met leraar Matthijs. We gebruiken Zoom-videobellen.  Wil je meedoen, vraag dat tenminste een dag tevoren aan bij secretaris@ubakhin.nl .

 

OPTIES voor Vipassana cursussen in Een-West

We hebben op dit moment twee opties openstaan voor een 10-daagse Vipassana-cursus in Een-West: voor 6-16 november 2020
en 5 t/m 15 februari 2021 .
We mogen deze opties vrijblijvend openhouden tot begin september. Er zullen ook na 1 september beperkingen blijven bestaan, maar wellicht bieden zich – tegen de verwachtingen in – dan toch mogelijkheden om de 6-16 november cursus door te kunnen laten gaan met een beperkt, maar redelijk aantal deelnemers. Blijft dan nog de vraag, of we verwachten op een kortere termijn dan gebruikelijk alle voorbereidingen en nodige afspraken nog rond te kunnen krijgen.
Het moge duidelijk zijn dat het bij zoveel onzekerheden geen zin heeft om aanmeldingen voor deze opties te gaan registreren. Toch vermelden we de data, zodat je die in jouw agenda kunt zetten in afwachting van de verdere ontwikkelingen.

 

OPTIE  – 16 – 26 oktober 2020: tiendaagse Vipassana-cursus in IMC-UK met NL-groep: 

Andere tiendaagse Vipassana-cursus in IMC-UK:

Overige activiteiten

= > Ik wil op de hoogte blijven