Programma 2022 / 2023

Programma 2022/2023; d.d. 8 mei 2022

Meditatiezondag 22 mei LIVE en ONLINE: Aanmeldingen van oud-studenten zijn welkom

Vooraf aanmelden bij secretaris@ubakhin.nl is nodig. Geef daarbij je voorkeur aan voor A. online meedoen via zoom of B. live meedoen in Utrecht. Heb je nog niet eerder aan een zoom-zondag of live-zondag meegedaan? Zie https://www.ubakhin.nl/meditatie-op-zondag/. Vraag ook voor zoom ruim van tevoren om nadere informatie.  Voor zoom log je in met de speciale codes voor de zondag die je na je aanmelding krijgt van host@ubakhin.nl (voeg toe aan je adresboek) of secretaris@ubakhin.nl
M.b.t live meedoen vragen we nadrukkelijk om de adviezen van de overheid op te volgen om besmetting met het coronavirus voor uzelf en anderen zo veel mogelijk te voorkomen en rekening te houden met mensen die zich nog zorgen maken om hun gezondheid (zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen).
Voor online meedoen hoor je de gebruikelijke leefregels en het dag schema te volgen en in staat te zijn om je eigen kamer of huis (voor jezelf alleen) voor deze periode in te richten als een meditatiecentrum, met een gepaste plek om te mediteren. Bij vragen bel voor overleg: 0622357578 (Moniek).

Oud-studenten kunnen vrijblijvend (blijven) deelnemen aan wekelijkse online-videomeditaties via zoom

Groepsmeditaties van een uur vinden intussen 3x per week plaats. Wil je voor het eerst meedoen, voor een keer of geregeld, vraag dat tenminste een dag tevoren aan bij secretaris@ubakhin.nl .

  • Iedere dinsdagavond 20:30 u met leraar Matthijs Schouten
  • Iedere maandag- en donderdagochtend 6:30 u zonder leraar.

Nieuwe studenten

Dit zijn personen die niet in ons studentenbestand staan geregistreerd – raden we uit te kijken naar een volgende ingeplande cursus die weer fysieke aanwezigheid toelaat en/of te kiezen voor een cursus in IMC UK. Hou je mailbox in de gaten voor de aankondigingen in de volgende digitale nieuwsbrief voor de start van inschrijvingen! En/of raadpleeg de website – vooral  AGENDA op www.ubakhin.nl  voor de meest actuele informatie.

Opties voor  Vipassanacursussen in Een-West

4 tm 14 november 2022

3 tm 13 februari 2023

We vermelden de al vastgelegde huuropties hier, zodat je die alvast in jouw agenda kunt zetten. Start van aanmelding en inschrijving voor de cursus in november is nu ingepland op maandag 5 september . Aanmeldingen voor de februaricursus zijn voorlopig nog niet mogelijk.

Vipassana cursussen in IMC-UK

Fysieke deelname (op eigen initiatief) is mogelijk; het centrum handhaaft echter nog steeds een eigen veiligheidsprotocol vanwege Covid-19. Het actuele protocol is op te vragen bij imcuk@internationalmeditationcentre.org  Website IMC-UK: https://internationalmeditationcentre.org/
Voor handige reisroutes zie onderaan op de pagina https://www.ubakhin.nl/aanmelden/cursus-imc-uk-met-nl-groep-2-2/ . In 2023 verwachten we weer een cursus in IMC-UK met groepsreis te kunnen organiseren.

Heb je vragen, bel dan (Moniek, 026-3332554 of 06-2235 7578).

= > Ik wil op de hoogte blijven