Programma 2020 /21

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 21 september 2020.
Vanwege de corona-pandemie kunnen wij voorlopig geen fysieke bijeenkomsten houden.
Oud-studenten kunnen deelnemen aan online-videomeditaties op dinsdagavonden via zoom; die zijn gestart als alternatief in verband met de Corona-pandemie. Daar zijn intussen aan toegevoegd de online dagcursussen op zondagen (1x per maand). Nu bieden we oud-studenten bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan een langere online-cursus in november!
Nieuwe studenten – personen die niet in ons studentenbestand staan geregistreerd – raden we aan uit te kijken naar de eerstvolgende cursus die weer fysieke aanwezigheid toelaat. Hou je mailbox in de gaten voor de aankondigingen in de volgende digitale nieuwsbrief !

6 – 13 november 2020: Online-Vipassanacursus
Via Zoom en onder leiding van Matthijs, voor ervaren oud-studenten. Start op vrijdagavond en sluiting op de vrijdagochtend in de week erna. Je kunt meedoen als je de gebruikelijke leefregels en schema wil volgen en in staat bent je eigen kamer of huis voor deze periode in te richten als een meditatiecentrum, met een gepaste plek om te mediteren; .Meld je tenminste een week tevoren aan bij secretaris@ubakhin.nl. Bij vragen bel voor overleg: 0622357578 (Moniek).

Zie agenda – 1x per maand: Online meditatiezondag
Via Zoom en onder leiding van Matthijs, voor oud-studenten. Het dagrooster is verdeeld in vier ‘zit’periodes en drie pauzes. Start eerste blok om 8:45 H. Wil je meedoen, vraag dat tenminste een dag tevoren aan bij secretaris@ubakhin.nl

Elke dinsdagavond: Online-video-groepsmeditaties
Via zoom en onder leiding van Matthijs voor oud-studenten. Start om 20.15 H, meditatie begint om 20.30. Wil je meedoen, voor een keer of geregeld, vraag dat tenminste een dag tevoren aan bij secretaris@ubakhin.nl .

OPTIES voor  Vipassanacursus in Een-West
5-15 februari 2021
en 5 -15 november 2021
Aanmelding en inschrijving voor een van deze cursussen met fysieke aanwezigheid zal pas mogelijk worden wanneer zeker is dat veranderde omstandigheden een veilige cursus mogelijk maken; eventueel met aangepaste voorwaarden. We vermelden de data, zodat je die in jouw agenda kunt zetten in afwachting van de verdere ontwikkelingen.

Vipassana cursussen in IMC-UK
Fysieke deelname is mogelijk; vanwege Covid-19 echter gebonden aan strenge veiligheidsvoorschriften, zoals quarantaine vooraf en testen. Voor informatie daarover zie IMC-UK: https://internationalmeditationcentre.org/register

PM
We gebruiken een veilige (professionele) versie van Zoom-videobellen.
Heb je vragen, bel dan (Moniek, 026-3332554 of 06-2235 7578).

= > Ik wil op de hoogte blijven