Programma 2021

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 29 december 2020.

Vanwege de Covid-19 pandemie zal een fysieke bijeenkomst ook in het eerste kwartaal van 2021 niet kunnen plaatsvinden. Het experiment van de 7-daagse online-Vipassana cursus van november 2020 – voor ervaren oud-studenten – is echter zo goed geslaagd dat we nu een 10-daagse ingepland hebben voor 5-15 februari 2021. Na februari pakken we ook de online dagcursussen op zondagen (ongeveer 1x per maand) weer op.
Oud-studenten kunnen ook in 2021 geheel vrijblijvend blijven deelnemen aan online-videomeditaties via zoom. Groepsmeditaties van een uur vinden intussen 3x per week plaats. Wil je meedoen, voor een keer of geregeld, vraag dat tenminste een dag tevoren aan bij secretaris@ubakhin.nl .

Nieuwe studenten – personen die niet in ons studentenbestand staan geregistreerd – raden we aan uit te kijken naar de eerstvolgende cursus die weer fysieke aanwezigheid toelaat. Hou je mailbox in de gaten voor de aankondigingen in de volgende digitale nieuwsbrief ! En/of raadpleeg de AGENDA op www.ubakhin.nl  en Programma- 2020 voor de meest actuele informatie. https://www.ubakhin.nl/programma-2/ ) .

5-15 februari 2021 ONLINE- Vipassanacursus 
Via Zoom en onder leiding van Matthijs, voor ervaren oud-studenten, die recent aan een 10-daagse cursus van ons hebben deelgenomen. Inschrijving is afhankelijk van toestemming van de leraar. Start op vrijdagavond en sluiting op maandag de 15de, 9:00 u ‘s  ochtends. Je kunt meedoen als je de gebruikelijke leefregels en schema wil volgen en in staat bent je eigen kamer of huis (voor jezelf alleen) voor deze periode in te richten als een meditatiecentrum, met een gepaste plek om te mediteren. Meld je ruim tevoren aan (tenminste een week tevoren) bij secretaris@ubakhin.nl. Bij vragen bel voor overleg: 0622357578 (Moniek).

OPTIES voor  Vipassanacursus in Een-West
5 -15 november 2021
Aanmelding en inschrijving voor deze cursus met fysieke aanwezigheid (of een vervangende online-versie) is voorlopig niet mogelijk en afhankelijk van de verdere ontwikkelingen. We vermelden de data, zodat je die toch alvast in jouw agenda kunt zetten.

Vipassana cursussen in IMC-UK
Fysieke deelname is mogelijk; vanwege Covid-19 echter gebonden aan strenge veiligheidsvoorschriften, zoals quarantaine vooraf en testen. Voor informatie daarover zie IMC-UK: https://internationalmeditationcentre.org/register

PM
We gebruiken een veilige (professionele) versie van Zoom-videobellen.
Heb je vragen, bel dan (Moniek, 026-3332554 of 06-2235 7578).

= > Ik wil op de hoogte blijven