Ik wil op de hoogte blijven


All onze activiteiten worden zodra daarvoor data zijn vastgesteld op de agenda van www.ubakhin.nl aangekondigd.

Wil je aankondigingen voor tiendaagse Vipassana-cursussen in Nederland en in IMC-UK met Nl-groep ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsmail. Dat doe je zelf op www.ubakhin.nl; je ontvangt onze nieuwsbrief dan automatisch enkele keren per jaar. Natuurlijk kun je jezelf ook weer uitschrijven.

Heb je nog niet aan een van onze Vipassana-cursussen deelgenomen, dan raden we je aan, uit te kijken naar een volgende ingeplande cursus die fysieke aanwezigheid toelaat en/of te kiezen voor een cursus in IMC UK. Meld je aan zodra de inschrijving start.

Al onze overige activiteiten zijn gericht op oud-studenten. Dit zijn personen die  in ons studentenbestand staan geregistreerd omdat ze recent aan een van onze Vipassana-cursussen hebben deelgenomen. Zij kunnen aan groepsmeditaties  (meditatie avonden en meditatie op zondag) deelnemen: online en soms ook live. Deze activiteiten plannen we op basis van een kalenderrooster in. Data kunnen echter worden overgeslagen; bijv. door vakantie- of feestdagen. Raadpleeg de website – vooral  AGENDA op www.ubakhin.nl  voor de meest actuele informatie hierover.  Of importeer nieuwe aankondigingen automatisch in jouw eigen agenda via een feed-link.