Ik wil op de hoogte blijven

All onze activiteiten worden aangekondigd op de agenda van deze website, zodra daarvoor data zijn vastgesteld.

Wil je aankondigingen voor tiendaagse Vipassana-cursussen in Nederland en in IMC-UK met NL-groep ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsmail. Je ontvangt onze nieuwsbrief dan automatisch enkele keren per jaar. Natuurlijk kun je jezelf ook weer uitschrijven.

Nieuwe studenten
Heb je nog niet aan een van onze Vipassana-cursussen deelgenomen? Dan raden we je aan om uit te kijken naar een volgende ingeplande cursus waar je fysiek aanwezig kunt zijn en/of te kiezen voor een cursus in IMC-UK. Meld je aan zodra de inschrijving start.

Oud-studenten
Al onze overige activiteiten zijn gericht op oud-studenten. Dit zijn personen die in ons studentenbestand staan geregistreerd omdat ze recent aan een van onze Vipassana-cursussen hebben deelgenomen. Zij kunnen aan groepsmeditaties (meditatie-avonden en meditatie op zondag) deelnemen: online en soms ook live. Deze activiteiten plannen we op basis van een kalenderrooster in. Sommige activiteiten kunnen echter worden overgeslagen; bijvoorbeeld vanwege vakantie- of feestdagen.

Raadpleeg de agenda op deze website voor de meest actuele informatie hierover. Of importeer nieuwe aankondigingen automatisch in jouw eigen agenda via een feed-link. Deze link is te herkennen aan dit symbool: