Aanmelden voor een cursus

Welkom zijn aanmeldingen voor de Vipassana-cursussen vanaf dat moment dat zij zijn ingepland in de agenda (aankondigingen zie je al eerder op de Programma-pagina). Wij verwachten dat iedereen die zich aanmeldt de Gedragsregels en het Dagrooster voor de cursus kent. Praktische informatie vind je in Veelgestelde vragen.

Heb je nog niet eerder bij ons aan een cursus deelgenomen?

Meld je aan met een aanmeldformulier. Via de links hieronder kun je dat downloaden in verschillende formats. Versturen kan per e-mail of post. Lees hier meer informatie over invullen en versturen aanmeldformulier.
Je persoonsgegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Voor een cursus in Nederland vul je één van deze formulieren in: 

Aanmeldformulier (pdf) of
Aanmeldformulier (tekst zonder opmaak; txt-bestand)

Voor de cursus in Engeland (IMC-UK) met Nederlandse groep:
Vul dit Engelstalige formulier in.


Ben je een oud-student en in onze database geregistreerd? 

Geef je dan op via een e-mail aan secretaris@ubakhin.nl met vermelding van eventuele veranderingen van persoonsgegevens of persoonlijke behoeften. Je mag binnen enkele dagen een antwoord verwachten. Krijg je geen antwoord of wil je overleggen over je deelname, bel!

Gezondheid

Het is onze ervaring dat een goede staat van gezondheid van de deelnemers, zowel lichamelijk als geestelijk, bijdraagt aan een goed resultaat van de cursus. Wanneer je daarover wilt overleggen, aarzel dan niet maar bel ons.

Route

Een beschrijving van de reisroute naar de cursusplaats en nadere praktische informatie (zoals bijvoorbeeld een advies welke spullen mee te nemen) zullen wij je 3-4 weken voor cursusbegin toezenden.

Wachtlijst

Is er een wachtlijst of heb je te horen gekregen dat een cursus van ons vol geboekt is? Of kun je niet in die tijdsperiode? Lees deze toelichting en advies voor een alternatief.