Aanmelden voor een cursus

Welkom zijn aanmeldingen voor de Vipassana-cursussen vanaf dat moment dat zij zijn ingepland in de agenda (aankondigingen zie je al eerder onder Programma ). Wij verwachten dat iedereen die zich aanmeldt de Gedragsregels en het Dagrooster voor de cursus kent. Antwoord op veelgestelde vragen vind je hier.

Heb je nog niet eerder bij ons aan een cursus deelgenomen? Meld je aan met een aanmeldformulier. Via de links hieronder kun je dat downloaden in verschillende formats (LEES MEER) . Je persoonsgegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.
Voor een cursus in Nederland:

 AANMELDFORMULIER PDF! of

 AANMELDFORMULIER tekstbestand

Voor de cursus in Engeland (IMC-UK) met NLgroep vul je het Engelstalige formulier in:
APPLY HERE

Ben je een oud-student en in onze database  geregistreerd?  Geef je dan op via een e-mail aan secretaris@ubakhin.nl met vermelding van eventuele veranderingen van persoonsgegevens of persoonlijke behoeften.

Je mag binnen enkele dagen een antwoord verwachten. Krijg je geen antwoord of wil je overleggen over je deelname, bel !

Het is onze ervaring dat een goede staat van gezondheid van de deelnemers, zowel lichamelijk als geestelijk, bijdraagt aan een goed resultaat van de cursus. Wanneer je daarover wilt overleggen, aarzel dan niet maar bel ons.

Een beschrijving van de reisroute naar de cursusplaats en nadere praktische informatie (zoals bijvoorbeeld een advies welke spullen mee te nemen) zullen wij je 3-4 weken voor cursusbegin toezenden.

Is er een wachtlijst of heb je te horen gekregen dat een cursus van ons vol geboekt is? Of kun je niet in die tijdsperiode?

LEES TOELICHTING EN ADVIES VOOR ALTERNATIEF