Meditatie op zondag

In Utrecht

De meditatie op zondag vindt naar mogelijkheid plaats (twee tot vier keer per jaar), van 9 tot 17 uur in Utrecht. De datum wordt in overleg met de meditatieleraar bepaald. Zodra een meditatiezondag is ingepland, ca. 3-4 weken tevoren, kondigen wij die op de website agenda aan. Check de Agenda dus geregeld voor de eerstvolgende ingeplande datum, of importeer nieuwe aankondigingen automatisch in jouw eigen agenda via de feed-link. En: vol=vol!

Tijdens deze dagen gelden dezelfde richtlijnen als voor de tiendaagse cursussen – ook het Edele Stilzwijgen wordt toegepast.  Het dagrooster volgt hetzelfde patroon met aangepaste tijdstippen. Wie niet eerder een volledige 10-daagse cursus bij ons heeft gevolgd, beoefent alleen Anapana. Maximaal aantal deelnemers is 16. Onze mogelijkheden zijn zeer beperkt en er is veel belangstelling, daarom is deelname (voorlopig) gebonden aan de volgende voorwaarden:

  • Deze dagen zijn alleen toegankelijk voor personen die eerder bij ons een meditatiecursus hebben gevolgd, of meekomen als hun introducé.
  • Aanmelding en bevestiging daarvan is noodzakelijk. Reservering van een plaats vóórdat de datum is gecontroleerd en ingepland is niet mogelijk.
  • Aanmelding bij voorkeur per e-mail, secretaris@ubakhin.nl. Of bel 026 333 25 54.

In Bennekom

Een keer per jaar is er in Bennekom een meditatiedag in aansluiting op een cursus boeddhisme. Als de aanmelding daarvoor mogelijk is, staat de datum in de agenda.