Meditatie op zondag

In Utrecht

De meditatie op zondag vindt zo mogelijk op de 2de zondag van de maand plaats (ongeveer zes keer per jaar), van 9 tot 17 uur in Utrecht. Ca. 3-4 weken tevoren wordt in overleg met de meditatieleraar nagegaan of het inplannen lukt en dan wordt de datum op de website agenda aangekondigd. Check de Agenda (rechts) voor de eerstvolgende ingeplande datum. En: vol=vol!

Tijdens deze dagen gelden dezelfde richtlijnen als voor de tiendaagse cursussen – ook het Edele Stilzwijgen wordt toegepast.  Het dagrooster volgt hetzelfde patroon met aangepaste tijdstippen. Wie niet eerder een volledige 10-daagse cursus bij ons heeft gevolgd, beoefent alleen Anapana. Maximaal aantal deelnemers is 16. Onze mogelijkheden zijn zeer beperkt en er is veel belangstelling, daarom is deelname (voorlopig) gebonden aan de volgende voorwaarden:

  • Deze dagen zijn alleen toegankelijk voor personen die eerder bij ons een meditatiecursus hebben gevolgd, of meekomen als hun introducé.
  • Aanmelding en bevestiging daarvan is noodzakelijk. Reservering van een plaats vóórdat de datum is gecontroleerd en ingepland is niet mogelijk.
  • Aanmelding bij voorkeur per e-mail, secretaris@ubakhin.nl Of bel 0263332554

In Bennekom

Een keer per jaar – meestal in maart – is er in Bennekom een meditatiedag in aansluiting op een cursus boeddhisme. Als de aanmelding daarvoor mogelijk is, staat de datum in de agenda.