VANAF 22 OKTOBER: voor Vipassanacursus Een-West 28/2 t/m 9/3 2020

Op 22 oktober beginnen we met de verwerking van aanmeldingen voor deze cursus. Heb je nog niet eerder bij ons aan een cursus deelgenomen, meld je dan aan via ons aanmeldformulier – je kunt het hier direct via de links downloaden: AANMELDFORMULIER WORDformat  of AANMELDFORMULIER tekstbestand 

Oud-studenten die al in onze database staan, kunnen zich voor een ingeplande cursus aanmelden via een e-mail waarin ze eventuele veranderingen van persoonsgegevens of persoonlijke behoeften vermelden.

LET OP: Wij verwachten dat iedereen die zich aanmeldt de Gedragsregels (richtlijnen) en het dagrooster voor de cursus kent.
De cursus volgt een vast programma en begint op vrijdagavond met de 1ste groepszitting van 20-21 uur op formele manier en eindigt op maandagochtend met een laatste speciale groepszitting van 8-9 uur. Wij raden aan, die dag te gebruiken om naar huis terug te keren en verder rustig aan te doen.
Daarom hebben wij liever niet dat deelnemers later aankomen (vrijdag na 19 uur) en/of vroeger vertrekken. Dat geldt vooral voor deelnemers die niet eerder bij een van onze cursussen waren.